Publications 2023

Anzar, I., B. Malone, P. Samarakoon, I. Vardaxis, B. Simovski, H. Fontenelle, L. A. Meza-Zepeda, R. Stratford, E. Keung, M. Burgess, H. A. Tawbi, O. Myklebost and T. Clancy (2023). «The interplay between neoantigens and immune cells in sarcomas treated with checkpoint inhibition.» Front. Immunol. doi: 10.3389/fimmu.2023.1226445

Ballinger ML, Pattnaik S, Mundra PA, Zaheed M, Rath E, Priestley P, Baber J, Ray-Coquard I, Isambert N, Causeret S, van der Graaf WTA, Puri A, Duffaud F, Le Cesne A, Seddon B, Chandrasekar C, Schiffman JD, Brohl AS, James PA, Kurtz JE, Penel N, Myklebost O, Meza-Zepeda LA, Pickett H, Kansara M, Waddell N, Kondrashova O, Pearson JV, Barbour JV, Li S, Nguyen TL, Green MJ, Kaplan W, Ravishankar S, Copty J, Powell JE, Ahn JH, Kim JU, Randall RL, Tucker K, Judson I, Sarin R, Haber M, Marshall G, Cairns MJ, Blay JY, Thomas DM (2023) Heritable defects in telomere and mitotic function selectively predispose to sarcomas Science doi: 10.1126/science.abj4784

Namløs HM, Khelik K, Nakken S, Vodák D, Hovig E, Myklebost O, Boye K, Meza-Zepeda LA (2023) Chromosomal instability and a deregulated cell cycle are intrinsic features of high-risk gastrointestinal stromal tumours with a metastatic potential. Molecular Oncology doi:10.1002/1878-0261.13514 

Skrevet av

Ola Myklebost

Vokste opp på Eiksmarka og Haslum i Bærum, bodde 30 år på Trollåsen i Oppegård, bor nå på Nordnes i Bergen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.